Tuesday, February 5, 2008

Pozdrav!

Kao prvo, pozdrav svima i hvala Vam na interesovanju.
Dobrodošli na OLA's blog,
domaći(nski) dnevnik o domaćoj (gitarskoj) muzici,
i još ponekim stvarima koje nas okupiraju s vremena na vreme...

E sad, naravno, najteže je početi, pa moram priznati da ni sam nemam preterano dobru sliku sadržaja ovog dnevnika, sem par grubih ideja u crtama, ali se nadam da će se vremenom sve razviti u jedan razumljiv sadržaj.

Muzika, i pre svega muziciranje trebalo bi da bude osnovica ove priče, mada zasigurno garantujem da će biti i izleta u polja fotografije, arhitekture... No, mislim da bi ipak bilo dobro da za početak objasnim muziciranje kao srž ovog bloga. Pod pričama o sviruckanju podrazumevam lako-edukativne (???) teme, pre svega u domenu gitare, iz mog dosadašnjeg i budućeg iskustva. Priče o određenim pesmama i delovima pesama, o svirkama i koncertima u određenom i apstraktnom pogledu, o gitarskoj opremi, možda malo i o elektronici itd.

Komentari, kritike i predlozi su esencijalni, jer će se po njima formirati budući sadržaji bloga, pa Vas sve molim da Vašim učešćem brže formiramo što kvalitetnije priče... Tako, podržani YouTube-om, RapidShare-om, Box.net-om i sličnim servisima, nadam se da će buduće priče isplivati negde... Pozdrav!

No comments: